Muutuste aeg


Elame muutuste ajastul. Teadmised, mis tundusid veel mõni aeg tagasi ainsa õige teadmisena, täna ei pruugi enam kehtida. Avardub maailm, laienevad teadmised ja see on suurepärane! Samas suureneb ka infomüra, pakkumiste ja reklaamilaviini hulk. Kohati tundub, et elame äkkekspertide ajastul. Kõik on eksperdid. Sageli ei ole inimestel, kes väidab end mingis valdkonnas eksperdiks olevat, teadmisigi… Eksperdiks saamine nõuab pühendumist, aega, kogemust, sh ka elukogemust. Õppimine ja avardumine toimub läbi erinevate kogemuste.

On muutuste aeg, mis pakub võimalusi arenguks ja paremaks eluks kõigile, kes seda soovivad. Selleks, et neid võimalusi aga märgata, on vaja võtta aega, et süveneda. Eelkõige iseenda olemusse ja soovidesse. Alustuseks astuda hetkekski välja tavarütmist ja mõelda, mis on see, mida MINA TAHAN. Millest olen ma unistanud 5-10-20 aastat? Kas minu unistustel on kombeks täituda? Või ma ei julge proovidagi?

Kui samal teemal erinevatel vebinaridel või koolitustel räägime, ütlevad inimesed – MUL POLE SELLE JAOKS AEGA? Et siis mille jaoks? Aja jaoks iseendale? See aeg on vaja leida. Õpi säästma! Eelkõige aega. Kärbi teleris olemise aega või internetis infovoos ekslemisest. Sul on oma elu, mida luua ja elada.

Ainus viis elus edasijõudmiseks ja iseendaga rahuolu kasvatamiseks on TEADA, MIS ON SEE, MIS SIND ÕNNELIKUKS TEEB, MIDA SA SELLEKS VAJAD JA TAHAD? Kui tead, mida soovid, saad hakata tõstma oma teadlikkust, KUIDAS soove parimal viisil realiseerida valdkonnas, mis Sinu jaoks on hetkel kõige tähtsam.

Aasta 2022 saab kohe möödanikuks. Kas see on olnud selline nagu Sa aasta alguses soovisid? Kas panid aasta alguses kirja oma eesmärgid, nii töised kui isiklikud? Küsid, milleks? Eesmärk on nagu koordinaadid selleks, et Su tegemistel oleks siht. Kui need koordinaadid puuduvad, on oht, et elu pillutab Sind siia-sinna. Kui Sina ei sea eesmärke, ei tee valikuid, tehakse need Sinu eest ja need ei pruugi Sulle meeldida. Kui Sul on pere, aruta ka perega ühiseid eesmärke. Küsi endalt – Kas on veel midagi, mida ma sooviks, et oleks paremini? Mis see on?


Kui tunned, et pakuks väärtust ka teistele, siis jaga palun!

Iga päev loeb! Alusta juba täna

Sa oled iseenda õnne ja edu looja!

Sina ütle, mida soovid ja viime selle koos ellu!
Broneeri aeg kalendris 30-min vestluseks (tasuta) ja oled ühe sammu võrra oma eesmärgile lähemal.